Någon mer än jag som tyckte det kändes som höstens första dag idag? Första måndagen i september. Några grader kallare, lite mer regn i luften.
Nej, det var jag nog inte ensam om att tänka.

Var jag ensam om att älska det då? Äntligen höst! Jag älskar hösten!
Allra mest älskade jag att ta på mig riktiga skor. I jämförelse avskyr jag sommarskor. Träskor möjligtvis undantaget. På fötterna idag dessutom nya stövletter från Vagabond. Väldigt lika ett par jag redan har, skulle min man hävda, men jag ser ju att klacken är aningen grövre. Och så mönstrade byxor! Yayy, va kul! Jag köpte två par olika i helgen, ett par från HM (dessa) och ett par från Zara. Sjalen är också ny från HM, väldigt lik mina favvos från Beck Söndergaard, vilket sammanträffande… Hm.

20130902-210439.jpg Och så mulberryn, jeansjacka (snart dags för skinnjacka, var lite kallt idag) och paraply. Hej höst!

En massa tända ljus hör ju också hösten till. Liksom att köra yoga hemma. Det senare inbillar jag mig iallafall, med optimistiska tankar om nya höstrutiner. Yogobe gör det ju möjligt, men sen är det jag själv som ska genomföra det i praktiken och vi får väl se.

Men ni vet den där känslan när man vaknar lite mosig på morgonen och sträcker på sig för att vakna till? Det är ju precis DET som yogan gör med en. Med skillnaden att den väcker en hel kropp som tror den är vaken, som sträcker på varje liten muskel i hela kroppen liksom inifrån och lämnar en med en smidig och härlig känsla i kroppen och med ny energi i hjärna och själ. Testa.
Läs det här inlägget hos Beatatjata, förresten. Hon slår huvudet på spiken gällande känslan i yogan även för oss som inte är några experter/smidighetsministrar och förklarar också yogautmaningen jag ska ge mig på lite light.

20130902-210447.jpg52 minuter  solhälsningar med sovande barn och make på Bajen-match. Fint det. Lisa, gör det till en vana!

Följ mig!

Mer läsning...
snapshots-dresden-bilder-springturism-springa-träna
Träningen igår, idag och imorgon – plan Q1 2020