Sportarmband till underarmen

När jag sprang Midnattsloppet såg jag en kille som hade sin telefon på underarmen istället för i ett fodral på överarmen. Det såg sjukt smidigt ut, och jag blev lite nyfiken. För mig skulle det här ibland vara enormt smart, för jag har ingen fungerande pulsklocka och springer ofta och sneglar på telefonen på överarmen – det är inte alltid jag har hörlurar i. Osmidigt. Ofta tycker jag också att hållaren skaver lite.

Så när Henkes födelsedag kom upp så kom jag på det där igen, för vad köper man till någon som har allt? Som till sig själv köper exakt allt han behöver, och inte anser sig behöva så mycket extra? Ja, det är sjukt svårt att handla presenter åt honom.
Jag försöker då med små gadgets som han inte skulle unna sig själv för att han inte riktigt har behovet eller nåt. Det blev (bland annat) just ett sånt till den här födelsedagen – Nike Forearm Sleeve som bland annat finns på Sportamore.

20130903-213746.jpg Lite som en strumpa.

Nu är ju Henke en praktisk man som tydligt identifierar sina behov och inte, och detta hade han inte riktigt behov utav trots att han numera inte bara springer utan också orienterar, cyklar och paddlar och grejar (multisport-tävling på ingående). Han är nöjd med att använda vanlig hållare (läs: MIN vanliga hållare) och tyckte t-shirt och shorts var mer användbart. Lite tråkig, eller hur?

Själv skulle jag gärna ha den där – men den var ju rätt dyr för att inte vara nödvändig. Och så finns den i två storlekar, l/xl och s/m så den hade inte passat mig. Tur att Sportamore är så fantastiskt – bara att skicka tillbaka. Allra bäst förresten är ju dock leveransen. Jag beställde denna klockan 13 dagen före Henkes födelsedag och 8.30 på morgonen därpå fick jag sms om att den fanns att hämta ut på affären. Helt otroligt bra!

 Däremot gick ett par egna hörlurar hem, lite på samma tema. Jag har gärna mina för mig själv och de brandgula av samma modell som mina (urbanears medis) gick hem väldigt väl. Perfekt!

Nu kanske min man låter en aaaaning otacksam men så är inte fallet. Fast, välja själv blir ofta bäst i slutändan. Om jag istället borde köpa presentkort? Njäe, det tycker han är lite tråkigt att få av mig. Haha!