Ändrade planer och beslutsångest

Ikväll hade jag tränings- och middagsdejt med två av mina allra bästa vänner men istället för att ta den packade träningsväskan med mig från jobbet fick jag ta en sväng till Apoteket och köpa nya Bafucin. Skit också. Men men, inget att gräma sig för – ska man träna ska man inte ha mer ont i halsen än dagen innan och veckan har många dagar kvar. Månaden och året också. Det löser sig.

Vännerna valde till slut att följa med på jack-provning istället. Alltså hur svårt kan det vara?! Jag hittade ingen jag älskade högt men många jag älskade ganska mycket. Så mycket som 4000? Vette sjutton. Vi spanade Peak, Patagonia, Marmot, Haglöfs mm mm mm, och gjorde hela Kungsgatan och friluftsbutikstäta Norrlandsgatan – men snyggast var förstås alla Norröna-jackor och enda anledningen att jag inte vill ha det är för att Henke har det. Nu var de ändå inte helt lika i modell eller så, så kanske ändå? Den övre mörklila och den mer fodrade gröna i högerkant var favoriter därifrån. Jag gillade dock också skarpt några från Salomon, och då främst den gröna längst ner till vänster- hos Outnorth här (fin, visst?!).

20140115-220712.jpg

Men nej, jag misstänker att det inte blir något köp i år heller.

Sen gick vi till Wagamama och mumsade nudlar – ojoj vad gott. Och vilken energiinjektion det är med kvalitetstid med kompisarna, träning före eller inte.

20140115-220718.jpg

Nu håller jag tummarna för att jag är frisk imorgon och kan använda den där träningsväskan som ligger på jobbet och väntar, och att jag hittar Salomonjackan på nätet till vrakpris. Inga lågoddsare, direkt.