Balkong- och syskonlek-nirvana

Inne läser storasyster böcker för lillebror. Jag ligger på soffan på balkongen i shorts och bikinitopp och lusläser – åter igen – prospektet på det hus vi flyttar till i sommar. Lägenheten är såld och signad och vi ser så galet mycket fram emot det som komma skall. Fast jag njuter i nuet, just här och just nu. Det kan jag lova.

20140426-101714.jpg

Så ni förstår väl vad det betyder? En betydande del inredning framöver. Inspirationsbilder rum för rum, precis som innan vi för 3,5 år sedan flyttade till den här lägenheten om ni är kvar ända sedan dess och minns hur jag visualiserade rum för rum.
Våra möbler kommer till 90% passa perfekt i det nyrenoverade funkishuset men det är ju rätt mycket runtomkring också. Trädgård och ”piff och accessoarer” som Henke så gulligt uttryckte det när han gjorde en stor post i den noggranna budgeten.

20140426-102119.jpg

Här på balkongen tänker jag ligga kvar tills det magiska ögonblicket inne bryts (vis av erfarenhet vet jag att det kan ta allt från någon minut till en timme), sen blir det utflykt för mig och barnen, Henke är på svensexa. Kanske Tyresta tänker jag. Vi får se.

Åter till husdrömmandet!