Dagens bästa är svår att utse. Kanske den allmänt sköna dagen då vi var fulltalig familj? Även om jag och barnen hade en grym dag igår med en massa kvalitetshäng så hade vi också ett par mindre världskrig och att vara två vuxna på två barn (såväl som all markservice) är resor härligare. Ja, det var det nog.
Men den smäller högt ändå, picknicklunchen vid vattenkanten på Kajen. Även om den bestod av McDonalds takeaway, vilket för min del innebar ett osexigt lunchalternativ med två ägg, en smoothie och resterna av en cheeseburgare.

20140427-222954.jpg

På Kajen var det vackert värre, och i luften regnade bladen från körsbärsträden och det ljusrosa är snart bara ett minne blott. Men det gör ju inget, betyder sommar!

Eller så var det avslutningen på Max knatteskutt, både för att han (vi) hade så roligt och för att vi nu får obokade söndagseftermiddagar ett tag framöver.
Fast kanske var det ändå härligare att jag fick till ett så bra träningspass, efter att innan ha varit totalt osugen men aldrig tvekat på genomförandet. Lång uppvärmningsjogg, monkey bar-gång och 4-minutersintervaller under en uppskattad timme av egentid, helgens enda.

20140427-222828.jpg

Varierad runda, med löpning längs ena sidan Trekanten till Aspudden och aspuddsskolan där en ”lagom” monkey bar finns, vidare till Vintervikens udde, tillbaka via härliga Vinterviksvägen och så den andra sidan av Trekanten tillbaka – där vägar kantades av vitsippshav.

Det var ju fint också att komma hem till god mat som Henke lagat, och äta med familjen och ett kompisbarn för att sedan lagom till barnläggning ge sig iväg igen och avsluta den otroligt vackra helgen med en lika vacker kväll under en snabb långpromenad runt Årstaviken med kompis T.

20140427-222743.jpg
Ja ni, det är ju svårt att välja helt klart. Så jag struntar såklart i det och konstaterar att helgen varit helt fantastisk. Allt utom de där småttingfighterna igår vill säga – men de är väl rätt oundvikliga och man kan ju välja vad man fokuserar på både i bloggen och i livet. Jag tar med mig allt det andra, gör jag, in i en ny vecka med intensivt jobbande och lite ny ledighet med en valborg som verkar bli aningen kyligare än denna härliga sommarhelg.