Dagsformen

Den är ju klart uppe för kritik. Jag sov knappt något inatt pga att jag hade så ont i halsen. Bara en sida av den dock, och jag kände igen känslan allt för väl… På Sri Lanka i vintras hette det halsböld och superstark antibiotika. Då var det ändå snäppet värre men nu är inte långt ifrån. Så jag ringde till vårdcentralen det första jag gjorde imorse och fick tid strax efter 9 – och visst var det halsböld. Så nu sitter jag med penicillin igen, 2 tabletter åt gången 3 gånger om dagen i 10 dagar. Skit.
Fast allra mest hoppas jag att den går ner, att antibiotikan hjälper snabbt. Annars är det operation som gäller och det ska inte vara någon rolig historia.

Jag är optimist och tror att jag ska vara bra på onsdag och hinna med iallafall två kvällar av utemiddag och sånt. Det är ingen idé att snyfta över att jag missade ansiktsbehandlingen jag bokat in efter jobbet idag eller den planerade middagen med kompisarna ikväll. Jag tänker att jag hellre har detta nu än under semestern ändå, jag mår tillräckligt bra för att inte komma helt efter på mailen och jag behöver inte vara sjuk och samtidigt ta hand om barnen. Alltid något.