Mot Borlänge och barnen!

Den här veckan blev inte riktigt som vi tänkt oss. En massa träning blev rejäl sjukdom och noll pass (och fortsatt träningsförbud i 6 dagar till, abstinensen?!). Gott om tid att göra klart det sista på jobbet med kvalitet blev missade arbetstimmar och istället jättestress sista halvan av veckan. Utekvällar i fint väder blev mer hemmakvällar med ömsom känslor av sjukdom och trötthet, ömsom kartongpackande i ett hem i totalt kaos. Och kylig luft och en del regn utanför fönstren.
Njae. Denna vecka brukar vara bättre, kan man lugnt säga. Fast vi fick en mysig middag på Göteborg i Sjöstaden med några kompisar och kvällen på Fjäderholmarna var fantastisk även om vi på grund av utebliven värme satt inne i uterummet istället för på altanen som vi brukar.

20140704-213619-77779498.jpg

20140704-213610-77770732.jpg
Barnen har däremot haft det toppenbra trots att de inte heller kunde njuta sin traditionsenliga dalavecka som de brukar, i stugan med bad, fiske och barfotakvällar. De har hållt sig i stan och roat sig med att gå på cirkus, vara på strutsfarm, kolla på fotbollscup och showskole-uppträdande, varit en sväng i stugan och hälsat på kaniner, bakat, cyklat och hoppat och hängt kring och ja – haft det bra. Det visade sig inte minst några minuter innan vår ankomst med att Max ringde och glatt berättade att ”mamma vet du vad? Jag gillar mormor mer än dig!”. Haha! Det har inte gått någon nöd på dem, uppenbarligen.
Den där mormorn som för övrigt skaffat instagram. Grymt kul att få följa med och humorn i de där barnbarnen och synen på dem? Gotta love it!

20140704-195438-71678024.jpg

Med det har vår semester startat och NU ska vi njuta ihop hela familjen! Helt rätt och som det ska vara, efter vår sommarinledning på varsitt håll.
Underbart, är vad det är.