Det var länge sedan jag var så sjuk så jag fick en lång, ofrivillig vila från träningen. 12 dagar checkade jag ut på. Inte kul.

Däremot blev det ett gäng promenader på slingan vid huset. Kullen huset ligger på motsvarar Hammarbybacken i höjd ungefär skulle jag säga, så den knappt 5 km långa rundan inleds med en lutning ned till byn, går längs en väg med fantastisk utsikt över landskapet och kantas av olivträd och vindruvsfält, och sedan kommer en rejäl brant upp till huset igen. Så i mål vid huset har man rejäl puls – härligt! 4-5 rundor blev det, både före frukost och i skymning.

20140712-154007-56407262.jpg

De senaste två dagarna har jag fått till riktig träning, till min stora lycka! Med mitt medhavda gym – dvs TRX och gummiband i olika motstånd – är det enkelt att sätta ihop valfritt pass så det blev förstås en klassisk cirkel den första dagen. Igår körde jag ett helt utan vikter – 1000 repetitioner. Kolla nedan, kanske något för dig att testa? Dagens träningsvärk är härlig!

20140712-154218-56538278.jpg

Och ja… Vissa valde andra aktiviteter (men han har gjort många snabba varv runt slingan med tillhörande backintervaller kan sägas)

Följ mig!

Mer läsning...
ersättning vid försenat flyg
Ersättning vid försenat flyg – möjligheter, hjälp och kompensation