Full aktivitet…

…överallt förutom i bloggen.

Eller förresten så är både kartong-uppackande och trädgårdsskötsel lite i stiltje. Vi nyttjar vår tid bättre helt enkelt. Vänner och härligt umgänge prioriteras alltid högst. Alltid. Så det är det vi gör. Ser en massa kids dra runt på gården och altanen (och inte minst bada). Prata om smått och stort, mysa och umgås. Både dagtid och kvällstid, och till frukost till och med för gästrummen nyttjas flitigt. Typ så. Testat träningsvänligheten på altanen (ytterst bra!) har vi också.

Jag tror, eller vet till och med, att många är sugna på inredningsbilder men sanningen är att vi knappt varit inomhus än. Inga längre stunder iallafall… Så länge värmen råder och längre därtill fortsätter vi att njuta ute. Hus va! Måste ärligt säga att jag aldrig fattat hur härligt det kan vara (kanske inte minst när man ligger lite lågt med måsten).

20140807-004905-2945732.jpg

Dagiskompis V med lillebror och föräldrar, nya skolkompisen med mamma, bästa A och hennes grabbar, hela familj F, kompis A och lilla Stellan, kompisfamiljen i Duvnäs, kusinerna från Bromma, Kajenvännerna fam A – ja inte har vi varit ensamma direkt!