Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Kroppsarbetet

Herregud alltså. Jag vet inte om jag suttit ner på hela dagen idag. Min ländrygg värker, fötterna känns som de är tre storlekar större än vanligt och träningsvärken mellan skulderbladen är det som känns minst rent allmänt men som jag en “vanlig” dag förmodligen klagat högljutt (men nöjt) på.

Det känns som att det här med att flytta till hus är den mesta vardagsmotion man kan få. Jag är tacksam jag, även om jag någon gång kanske kommer tröttna på att springa i trapporna för sjuttioelfte gången på en och samma dag. Min aktivitetsnivå måste ha mångdubblats. Attans att jag inte har en sån där rolig armbandsdatorhistoria att mäta det med!

Jag har premiärklippt gräset idag, invigt den gräsklippare jag så mödosamt bäst-i-test-och-hundra-andra-artiklar-googlade fram och bestämde mig för. Ja, jag bestämde. Henke hatar att klippa gräs och jag finner det lite mer underhållande. Det är ju bra att vi gillar lite olika så vi kan jobba på olika håll. Vi köpte iallafall en batteridriven historia (Bosch Rotak 37 LI), den väger betydligt mindre vilket är bra eftersom vi har lite platåer på gården och olika områden att klippa. En får inte bli dumsnål på sånt där.

Sen gav jag mig på en av stengångarna upp till huset. Jag hade inte ens fattat att det var en hel stengång, då halva var övervuxen med gräs och mossa. Jag låg på alla fyra och slet med en liten räfsa. Jag inser nu att det finns något som heter fogkrats som kanske går ungefär 10 gånger lättare… En sådan får jag investera i imorgon, för jag har en annan lång gång kvar. Den är visserligen inte lika illa däran, och dessutom ska förstås denna gång först få en omgång med högtryckstvätten innan den blir helt klar.
Och vet ni? Jag ser fram emot det! Att fortsätta alltså. Galet.

20140808-000445-285701.jpg

I övrigt kramades vi hejdå med de återstående av besöken efter en lång och sen frukost idag och har haft vår första hemma-själva-dag. Mysigt det med. Snart en vecka i huset och det känns som en evighet. Eller iallafall tillräckligt lång för att känna sig hemma…. Det är ett bra betyg.

Följ mig!

Mer läsning...
Stora influencergalan och helgens hösthäng