Men hörrni! Jag åker till Palma imorgon! Jag och 14 tjejkompisar. Peppen på den!

Jag måste läsa på lite mer så jag kan skapa mig en plan. Det är ju en av alla positiva saker med att vara så många – vi är så många så vi kan dela upp oss så alla får ut sitt av resan men aldrig utan att ha sällskap. Grymt. Jag siktar på en del strandhäng och att strosa och ta sköna små stopp längs vägen. Se mycket av Palma. Kanske lyckas jag klämma in en sightseeing-jogg men det är inte fokus.

Allra bäst är ju dock det vi gör ihop, och vi siktar på bland annat detta:

Puro Beach Club. En sån där snygg beach club. “Purobeach „Oasis del Mar“ is a hang out by the sea and a lifestyle concept with food & drinks, lounge, terrace, pool & SPA treatments.”

Purobeach and Spa, Palma - view of the pool and sundeck

En kväll besöker vi Ribello – restaurangen som har blivit utnämnd till Mallorcas bästa italienska restaurang med det svenskkända namnet Emilio Ingrosso som krögare.

IMG_4934.PNG

En annan kväll ska vi käka på Tast , som är välkända för ytterst goda tapas och trevlig inramning. Upp till bevis, tack!

IMG_4938.PNG

Och så ska vi bo på ett hotell som heter HM Balanguera. Det blir en överraskning hur det är, men vi litar på Tripadvisor som vanligt, och där har hotellet goda betyg i sin prisklass och ligger högt på topplistan.

Och så allt annat då. Men det var en liten sneak peak det där. Tipsa gärna om du har något bra tips – I’m all ears!

Följ mig!

Mer läsning...
zanzibar
Hej från Zanzibar! (en reseskildring)