Pumps, bröllops (gäst-) klänning och sko-webbshoppar

Jag letade pumps intensivt för ett par veckor sedan. Behövde – desperat – ett par nya inför bröllopet förra helgen.
Bestämde mig för ett par klassiska Clarks. Beställde hem från Footway. Hade dem hemma dagen efter.

Kände dock att de var aningen trånga. Beställde hem i en halv storlek större men från Spartoo som var enda stället de fanns på. Fick hem 10 dagar senare. Flera dagar efter bröllopet, givetvis.

Ja, ni fattar ju vart jag vill komma. Det finns webbshoppar och det finns webbshoppar… (och det är inte ett dugg sponsrat detta utan bara ett konstaterande).

Såhär såg jag för övrigt ut på bröllopet. Klänning från COS fick det bli (jag älskar COS) och så pumpsen då. Jag klarade att dansa i dem nästan hela natten faktiskt innan jag behövde byta till mina gamla som är bekväma som tofflor. Förhoppningen är att de ovan också snart ska bli att kännas så. Potentialen finns iallafall.

IMG_5463.JPG