Onsdagschampagne

Det kallar Pontus Pocket sitt koncept på onsdagar där en flaska Bollinger kostar ovanligt lite (450:- istället för ca 700:-). Man vill höja känslan denna kväll mitt i veckan med lite extra guldkant. Och sånt gillar man ju! Så när vi hamnade på just Pontus Pocket igår efter att ha kollat bord på Boquerian, Eat och Nosh & Chow följde vi förstås deras rekommendation och bubblade till onsdagen lite.

IMG_5609.JPG

Om Pontus Pocket kan sägas att det verkligen är ett perfekt ställe att ta en spontan middag på. Trevligt, god mat och prisvärt. Det är som namnet antyder en krog i bakfickekoncept – finkrogen Pontus! enklare och billigare kompis, med en bra meny och varmrätter för max 180:-. Henkes tryffelpasta var grym och jag var nöjd med min ”havets wallenbergare”.

IMG_5612.JPG

Sen gick vi taverna Brillo och hängde en stund. Det var enormt kändistätt men inte minst mysigt.
Update: efterfest till Alex och Sigges nya show ”meningen med livet” inser jag såhär i efterhand.

Barnen kanske någon tänker? De har fått några extra dagars semester hos mormor och morfar i Dalarna och ingen är lyckligare än de.