Sthlm Raw och solskensluncher med Serial

Alltså min lunchtrallrik idag! Nomnom. Crunch och kras och färgglada vitaminer rätt in i systemet liksom – katching!

IMG_7801

Stället som bjöd på den goda färgexplosionen var Sthlm Raw. Det är ett hyfsat nyöppnat Hornstulls-café som vill ta begreppet fika till en ny nivå. Jag älskar ordet fika såväl som konceptet och det är det första jag lär personer som är nya i Sverige. Att ta en kaffe (eller dylikt) med något litet till är bara bäst – men det där lilla till ska inte behöva vara onyttigt utan göra gott för kropp och själ. Sådant man får energi av. Och ungefär så låter också Sthlm Raws ledord, och det mesta är både raw och ekologiskt.

Förutom att äta deras goda rawfoodtallrik till lunch så köpte jag med mig en nyttoboll till eftermiddagsfikat, och smaken var lakrits och svartpeppar (!). Alltså. Så god!

IMG_7791

Men visst, smakar det så kostar det. Fast just denna lunch var billig, för jag och min kompis J köpte ett 5-gångers klippkort på lunch för billiga 250:-. Riktigt bra köp, jag ser redan fram emot att komma tillbaka…

IMG_7786 IMG_7789Trevlig inramning och hyllor fyllda med godsaker.

…och att jag på köpet får en härlig promenad till Hornstull är ju bara bra. Idag sken solen och njutningen var på topp. Jag går för övrigt in på sista avsnitten av Serial nu så det är inte direkt svårt för mig att motivera mig till några extra promenader. Har ni börjat lyssna ännu?

IMG_7800 Idag vann solen!