En välkommen ovanlig känsla!

Alltså vad har jag tränat på slutet? Mindre… Lite sämre pannben-och-in-kaklet. Lite annorlunda, cykling, mjuk mysjogg och så. Iallafall så inser jag idag att det var ett tag sedan jag hade riktig träningsvärk, sådan där som på vissa ställen gör rejält ont och på vissa mest typ… krumelurar sig och har sig. För idag känner jag känslan igen. Så. GÖTT! 

Jag har till och med ont både i ben/rumpa och hel överkropp efter fokus på det första i förrgår och det senare igår. Njutningen! 

 Gårdagsuppvärmning. Tråkig, tråkigare, roddmaskin, crosstrainer – om du frågar mig. Men bra sätt att väcka kroppen! 

Nu känner jag mig plötsligt lite extra pepp och tänker redan på vad morgondagens kompispass ska få bjuda på. Jag tänker helkropp med brännande muskler och lite extra puls. Sitter du på något inspirerande pass kanske? Shoot!  

Följ mig!

Mer läsning...
Mot fjällen! (eller iallafall små dala-berg)