En helt magisk otrolig kväll – och nästan semester

Det känns kanske som en överdriven rubrik, men faktum är att det var det. Vi inledde med att ta en båt från Skeppsbrokajen i Gamla stan vid 5, för att åka ut till Fjäderholmarna och käka med några kompisar. Det har blivit ett årligt inslag under ”barnfria veckan” att komma ut dit och njuta av Stockholms närmaste skärgård och riktigt god och somrig mat på bryggan i solen.

Däremot åkte vi tillbaka till stan tidigare än vi brukar, för oftast brukar vi fastna under en av sommarens mest magiska kvällar på den där bryggan under tiden himlen färgas rosa, och inte komma hemåt förrän med sista båten (och då ofta fastna ännu längre på någon uteservering i Gamla Stan).

  
Igår väntade dock fotboll, och av historiskt slag. U21-laget i inget mindre än EM-final; Sverige – Portugal. Alltså, så stort!
Så istället för uteservering stängde vi in oss på en mörk pub och njöt av en fantastiskt spännande match. Att det stod 0-0 efter full tid kändes helt otroligt, och detsamma efter förlängning. Det blev straffdrama och stabila svenska killar lyckades vinna efter klockrena straffar och historiska räddningar av Brage-fostrade Patrik Carlgren. Stämningen då alltså! Vilken otrolig grej! Erik Nivas krönika beskriver det bäst.



Idag har vi vaknat till en sjukt fin dag och idag väntas barnen hem. TJOHO!
Med det tänker jag checka ut en dag tidigare än planerat och gör således min sista arbetsdag innan semestern idag. Underbart!