Stockholmsmagi och kompisenergi

Jag hade en så grym kväll igår! Direkt efter jobbet åkte jag till Kungsholmen på en 90-minuters ansiktsbehandling. Jag är fortfarande skolan International Beauty School trogen – deras elevbehandlingar är toppen. 450:- är inte prisvärt utan rent av billigt, man får ordentlig rengöring och allmän omvårdnad med Exuviance-produkter och så ansiktsmassage och allmän ompyssling på det. Så härligt! 
Sedan träffade jag upp en av mina bästa vänner för en räkmacka och en massa prat på mysiga Mälarpaviljongen, som har första parkett mot Riddarfärjdens vackra vatten. Där satt vi och uppdaterade oss om sommaren och livet tills det började skymma… 

  
Sedan promenerade vi hemåt genom vår vackra stad. Längs norr Mälarstrand, city, genom gamla stan, längs Skeppsbrokajen, hela Stadsgårdskajen. 

Den sista kvällssolen lyste på husen på söders höjder som glödde magiskt i orangerött.

  
Längs Stadsgårdskajen, utanför Fotografiskas myllrande uteservering där livejazz ljöd genom Stockholmsnatten, satt turister och njöt utsikten och fotade ibland. Jag blev så lycklig för deras skull, att de fick uppleva en så varm och magisk Stockholmsnatt. 

  
Vårt Stockholm var så otroligt vackert! 

  
Efter 80 minuter promenad som lades på pratpluskontot (och adderade 10000 steg på de redan befintliga 7000, apropå mitt förra inlägg) lämnade jag min kompis i Henriksdal och tog bussen de sista minuterna hem därifrån – med en helt annan känsla än den jag haft de senaste dagarna. 

Stockholmsmagi, kompisenergi. Vilken kväll!