Strand (#svenskaresebloggarseptemberdrömmar)

Rubriken ”strand” är näst ut i utmaningen och jag är inte den bästa att skriva om det. Jag har varit på många fantastiska stränder, och kan inte säga något om favorit egentligen – det är inte bara stranden som gör det utan situationen och känslan också.

Däremot måste jag nämna några ord om Fiji, som jag tror att kan vara ett ställe många drömmer om bara genom dess exotiska klang. Med all rätt – Fiji är fantastiskt. Stranden nedan ligger på Yasawa Island och just nedanför resorten Octopus resort. Den är jag mer intresserad av att nämna, för det kan vara det absolut skönaste ställe vi någonsin bott på. Märk väl – inte överlägset vackraste, lyxigaste eller bästa – men härligaste. Läs mer under taggen Octopus och lägg på minnet ifall en resa till Fiji är något som lockar. Jag kan verkligen drömma mig tillbaka till det stället och tänker ibland att jag verkligen, verkligen måste komma tillbaka dit någon gång. Måste.