Hemåt och Joe & the juice-tipset

Vi sov ut även idag och tog sedan en god caféfrukost. 

Hem skulle flyg ta oss, för att det skulle gå lite snabbare. Ärligt talat föredrar jag verkligen tåg på sträckor även så långa som Köpenhamn-Stockholm. På nervägen satt vi skönt i bekväma tågsäten i dryga fem timmar och kunde vara effektiva (jobba) och samtidigt ha en skön inramning – dessutom miljövänligt. Flyg betyder transport till flygplats, ta höjd för extra tidsåtgång (och idag på Kastrup var helt galet med enorma köer till securityn – får det ens fungera så uselt på en stor och modern flygplats?), väntan, flyg, transport från flygplats osv. Det ger cirka 4 timmar city till city och med allt meck runtomkring är det inte värt det. Nej, hade bara SJ kunnat säkra punktligheten (betydligt) bättre hade jag lätt valt det 10 gånger av 10. 

  
Joe & the juice försåg oss med take out-lunch, och jag måste tipsa om deras ”spicy tuna”-macka som bara är god! Lägg till avokado och den blir än bättre. I juiceväg har jag inte testat runt helt, men ”stress down” med jordgubb, äpple och ingefära är verkligen en favorit. 

  
Gott om vitaminer och mineraler från frukt in ihop med energi från de där härliga dalkullorna till vänner – och ja, det har verkligen varit en helg med plus på energikontot på flera sätt detta!