Lördagssnapshots från Köpenhamn

Man kan inte påstå att vi varit några riktiga turister i Köpenhamn i helgen, utan vi har mer bara strosat omkring med sköna stopp – och shoppat en del. Vanligtvis är jag inte så intresserad av en massa shopping utan vill ännu mer bara vara men denna helg var det helt lagom och kul att ha lite tid till det också. 
Strøget är alltid mysigt, tycker jag, men oj vad mycket folk denna löningshelg!

  

Vidare var vi förstås ner till Nyhavn för sen lunch, och dagen var ungefär så vacker som bara går sent i september. 

    
     

Vad gäller shopping så gjorde jag egentligen inga större utsvävningar utan var mest på mina favoritaffärer COS och & Other Stories. Det senare i fina huset nedan – inget oväntat att det ligger i vackert hus på bästa adress förstås. 

  

Frågan är ju dock hur mycket det är legitimt att handla till ett post preggo läge när det är ett par månader kvar… Haha! Höstgarderoben hade varit säkrad även om det varit jobbläge som väntade hela vintern, om man säger så…

Men oavsett så känns det schysst att ha en del kläder som känns fräscha och kul till vinterhalvåret klara. Och nej, jag köpte inte allt för tight eller ”krävande”… Till det läget är det betydligt längre än några månader. Men några toppar, klänningar, koftor och en härlig kashmirmössa fick det bli. Och en slokhatt – redo för regn med händerna fulla av barnvagn istället för paraply också, med andra ord. 

  

Att må riktigt bra – att kvalitetsnjuta med fina vänner!