hotell i köpenhamn

Om att bo på lyxhotell i Köpenhamn

Ofta när jag reser brukar jag tycka att mycket av upplevelsen är utanför hotellet och därför leta efter prisvärt alternativt som är ”schysst nog”. Men… efter fredagens härliga hotellvistelse så känner jag verkligen starkt att det omvända verkligen har ett väldigt stort syfte. När man är borta just bara för en weekend kan mycket av avkopplingen ligga just i ett härligt hotell istället, med den känsla och njutning man kan få uppleva där. Lite extra guldkant på (weekend-) tillvaron, just som jag älskar det!

Det kan vara svårt att veta hur man hittar de riktiga pärlorna, men precis som det finns allmäna sajter för att hitta hotell så finns jättebra hjälp att hittat hotellet med det lilla extra. Jag kan tipsa om en sajt med de populäraste lyxhotellen i Köpenhamn (<– länk).  Där finns utvalda, anrika och klassiska hotell med bra läge och extra bra rykte.

Med tanke på den ljuvliga matorgie jag hade på Nimb för några år sedan (läs mer här) så skulle jag till exempel gärna testa att bo där, och hotell Guldsmeden Axel ligger välförtjänt med bland deras rekommendationer (läs mer här). Köpenhamn är verkligen en härlig destination för en weekend som ligger nära och eftersom man kan komma dit prisvärt till exempel med tåg så kan det lätt vara värt att lägga lite extra krut på hotellet.

lyxhotell i köpenhamn

Lästips:
Om Köpenhamn i allmänhet under taggen Köpenhamn
Om matupplevelser i köpenhamn under taggen Köpenhamn Restaurang.

 

Sponsrat inlägg.