Att resa med husbil i Europa; i Att resa-poddens avsnitt 5

Nu finns ett nytt avsnitt av Att resa-podden ute; Att resa med husbil i Europa. Den här gången har vi våra första gäster i studion, om man nu kan kalla hemma-hos-besök på en husbåt för studio. Apropå det så får jag be om ursäkt för en stundtals hickande (osv) bebis i bakgrunden – Meja var bara två veckor när vi spelade in (vilket ni kan läsa mer om här) så vi hade inte så mycket val… Men nog om det och mer om avsnittet!

  
De som gästar oss är Peter och Helena som har den härliga och väldigt läsvärda resebloggen Freedomtravel. Helena och Peter lever verkligen frihet och resor, med boende på husbåt och så ofta som möjligt på resande fot och då väldigt ofta med sin husbil. Vi intervjuar paret om den ett år långa resa runt om Europa som de just avslutat. De berättar om sina absoluta smultronställen, om ställen de vill se mer av och uppmanar oss att åka till, om ställen som är mindre trevliga och rent allmänt om hur det är att åka på de europeiska vägarna. Hur gör man för att ta ledigt från sitt eget liv i ett helt år, hur packar man och kan man åka spontant i Europa även om man inte har en husbil att bo i? 

Jag blev precis hur inspirerad som helst av Freedomtravel, och hoppas att ni också kommer att bli det. In och lyssna!
Här lyssnar ni på Attresapoddens hemsida.
Här lyssnar ni i iTunes.
Här hittar ni oss på instagram, så ni inte missar några kommande avsnitt. Varannan vecka, som alltid!

  

Bild från Freedomtravel på Korsika – som jag skrev ett helt inlägg om enbart inspirerad av Peter och Helena under deras resa. Läs det inlägget här; Reseinspo om Korsika.