Att gå på Travel massive, kolla in Teatern (och lämna bebisen hemma!)

Ikväll begav jag mig till Skanstull och Teatern, där resenätverket Travel massive hade träff. Teatern är ett nyöppnat restaurangkoncept i gallerian Ringen, och ett ställe som alla restaurangtrendiga Stockholmare pratat mycket om på slutet och helst också testat. Härligt att kunna ställa sig till den skaran, konstaterar jag nöjt. Teatern har ett foodcourt-koncept där många riktigt namnkunniga kockar har öppnat små filialer för att kunna servera god mat på ett lättillgängligt och prisvärt sätt till gäster som sitter på läktarliknande installationer. Lola, en av Travel massives arrangörer, har beskrivit alla kök ackompanjerat av snygga bilder på sin fina site Slowtravel Stockholm; så se och läs mer här. Vi testade otroligt god mat från flera olika restauranger och jag kommer utan tvekan att komma tillbaka till Teatern. Jag älskar konceptet med att kunna välja olika sorters mat, att inte behöva boka bord och känslan av att spontant kunna gå till ett riktigt bra ställe men ändå på ett oprententiöst sätt. Alla rätt!

   
  
Som vanligt bjöd Travel massive på trevligt häng med andra resebloggare och lite mingel med företag. Det där senare är jag rätt dålig på – jag bloggar av glädje och tycker att det är minst lika roligt att träffa nya människor och inspireras av dem som att få till samarbeten för bloggen eller podden.  Representerade ikväll bland annat Freedomtravel, Dryden, Matochresebloggen, Fantasiresor (fotocredd- tack för bildlån!), Ladies Abroad, TowisGeotraveler’s niche, Kattas betraktelser, Oh Darling (fotocredd- tack för bildlån!) , Travel on a cloud m fl.

Apropå samarbeten förresten så hoppas jag (och tror?) att ni läsare förstår att jag alltid skriver mina ärliga åsikter, och tydligt märker ut de samarbeten jag gör så att det blir tydligt för er. De är inte många, mina samarbeten, och det jag skriver om är helt utifrån mina egna intressen och erfarenheter. När jag väl gör samarbeten så märker jag ut det med sponsrat eller samarbete. Det gör aldrig mina åsikter mindre äkta, så jag hoppas att ni liksom jag ser det som en win-win. Jag kan få testa något nytt eller få lite ersättning för min hobby och tiden jag lägger ned på den – och ni kan få inspiration och information i er tur. Jag är med i ett nätverk som heter Better Bloggers, som jobbar hårt för bloggbranschen och att alla som verkar i den ska göra det på ett seriöst sätt. Superviktigt, om ni frågar mig.

Hemma då? Jo där hade jag för första gången lämnat Meja, på dagen två månader gammal. Jag ammade henne vid 17, och eftersom hon är ett ytterst lugn och harmonisk bebis så visste jag att jag iallafall skulle kunna vara borta i 2,5-3 timmar innan någon kris skulle infinna sig… och någon gång måste ju flaska testas, så varför inte skarpt? Hemma fanns mjölkresurser och Henke kan det där med hantering av pumpad vara sedan han hade Max i hela 5 dygn själv som 5-månadersbebis när jag var i New York…

  

Men njäe. Så värst stabil var hon inte på flaskan, vår lilla Meja. Hon hade mer eller mindre oförstående fått i sig kanske 30 milliliter vilket är ungefär en fjärdedel av vad en vanlig måltid består av och när jag kom hem knappt tre timmar efter att jag lämnat henne så ville hon äta som aldrig förr. Jaha. Ingen flaskbebis detta heller, med andra ord. Jag känner allt för väl igen det från en motvillig Stella som inte gillade alternativ till äkta vara förrän hon var ett halvår gammal…