bästa reseblogg

Sveriges 3:e bästa reseblogg

Minns ni att jag berättade att jag var en finalist i en tävling om Sveriges bästa reseblogg, där en oberoende jury utsåg såväl finalister som vinnare? Jag blev trea.

3:e bästa reseblogg i Sverige!!!

bästa reseblogg

Det är verkligen helt fantastiskt roligt! Det finns otroligt många fina och välskrivna resebloggar i Sverige idag, och som Travelmarket själva säger det, och anledningen till själva tävlingen;
”För bara några få år sedan innehöll svenska resebloggar mest personliga, dagboksliknande texter som främst var riktade till familj och vänner. Men i dag har flera svenska resebloggar utvecklats till personliga resemagasin fyllda med fantastiska bilder, nyttiga restips och välskrivna texter.”
Baserat på det ville man utse vilka resebloggar som är de bästa och som inspirerar sina läsare mest, ger de bästa råden och skapar mest värde för sina läsare. Antalet anmälda resebloggar var närmare 70 – bloggare som tar fantastiska foton, personer som reser jorden runt månad efter månad utan fast punkt, personer som skriver målande och vackert, journalister och frilansare.

Behöver jag ens säga att jag är så otroligt glad, och faktiskt även stolt, över min utmärkelse som Sveriges 3e bästa reseblogg i denna starka konkurrens? Det känns helt fantastiskt och ger verkligen motivation att fortsätta blogga på som jag gör (och okej då, kanske ännu lite bättre dessutom). För mig är det en otroligt rolig hobby där jag kan vara personlig och få utlopp för tankar och funderingar, tänka extra på mina resor och sådana jag vill göra, reflektera och uppmärksamma livets fina (därav bloggtiteln) och inte minst skriva, vilket jag älskar.

Etta blev välförtjänt Sofia med sin otroligt fina och inspirerande blogg Fantasiresor och tvåa blev min personliga favoritbloggare – aka vän och poddkollega – Annika med Resfredag.

Hos Travelmarket kan ni läsa pressmeddelande här och ett blogginlägg med ord från Sofia såväl som en del av anledningen till min pallplacering här.

På Livetfråndenljusasidan.se skriver Lisa passionerat om allt från aktiva resor till badsemester och lyckas förmedla lyckan med att resa på ett alldeles eget sätt.

Att bloggen dessutom har en mängd bra restips för barnfamiljer gör att alla sorts resenärer kan hitta inspiration här.