10 mål för veckan

En ny vecka är här – ett blankt blad att fylla med härligheter. Den här veckan har jag några mål:

  1. Träna 3 gånger
    Förra gången blev det rekordlågt med bara 1 – inte bra. Det kompenserar jag denna vecka med två StrongMama på SATS och ett hemmapass från Lofsans mammabok. Eller så kör jag det på gymmet själv, och lämnar alla barn hemma en kväll? Det vore skönt! Hur som så börjar jag snart, för om en timme väntar veckans första pass på SATS Sickla.
  2. Snitta på 8000 steg/dag
    Egentligen vill jag alltid komma över 10000 steg, men jag har insett att det är lite knepigt. De dagar jag anstränger mig extra för det går det nämligen ut över punkt 3 vilket det inte är värt.
  3. Ha minst en helt ledig dag då jag bara gosar med Meja
    Jag lever i lite för dåligt samvete om jag inte kommer upp i tid och gör vettiga saker. Den här veckan utmanar jag mig själv och tar en dag då fokus bara är att sitta och prata med den där glatt jollrande bebisen. Det är vi värda, båda två.
  4. Lägga upp en plan för Dubai
    Jag ska identifiera de där strandklubbarna vi ska besöka och få ner allt annat jag vill göra. Det blir en lista som redan är halvklar i utkastform här i bloggen. Jag känner mig så pepp!
  5. Beställa några nya bikinis
    Minst två, tänker jag mig.
  6. Förbereda bebis för solsemester
    Meja behöver nödvändigheterna; jag tänker en solskyddsfilt, badkläder och inte minst en vagn. Kanske ska vi direkt köpa den Mountain Buggy Swift som vi kommer vilja ha till nästa år, för det är ändå den allra bästa resevagnen och så smidig så den helt ersätter en paraplysulky. Dock så är modellerna helt uppdaterade och jag måste åka till en riktig barnaffär för att få koll på hur de ser ut och funkar numera.
  7. Läsa ut Expeditionen av Bea Uusman
    Jag har (tydligen) gått med i en bokklubb, egentligen mest för umgängets skull. Visserligen älskar jag böcker, men vem har tiden? Jag är dock helt fast i boken jag börjat med, Expeditionen som utspelar sig på Nordpolen. Så fascinerande! Den ska jag läsa ut. Kanske i ett varmt bad, det bad jag gick miste om igår när resten av familjen maxat hetvattnet i en timme så jag inte lyckades tappa upp ett tillräckligt hett bad?
  8. Klippa och publicera poddavsnittet om Thailand
    Torsdag, it is! Det är förstås nästan klart, och jag ser fram emot ett helt färdigt avsnitt. Vet ni att jag själv brukar lyssna på varje avsnitt minst ett par gånger, jag tycker själv att det är så mysig lyssning. Haha!
  9. Beställa en rullgardin till Mejas rum
    Mamma snubblade över en sajt där man kan bestämma tyg och hur det ska vara sytt och allt och så kommer det hemskickat med posten. Perfekt, och kanske kan jag också hitta gardinerna till köksfönstren där?
  10. Fixa pass åt familjens två minsta
    Bebisen behöver få sitt första och 5-åringen sitt andra. Det har vi bokat tid för och fixar på fredag.

Ja men ungefär så tror jag. Det blir en fin vecka, det här, tippar jag! Har du några planer?

  

Förra veckan körde vi bebispasset Kick ass mamas på Rosa skrot. Det var överlägset bra! Och så var vi i stan och promenerade (en dag 15000 steg!) och njöt av vackert väder – som synes på omslagsfotot. Jag hängde med en ny kompis så i övrigt fick kameran vila, haha.