En annan dag

Idag har det varit precis lika fantastiskt väder som igår, men jag har knappt kommit utanför dörren. Typiskt när man går från föräldraledig med bebis till vabbande med större barn, med andra ord. Små barn är visserligen jobbigare att vabba med, men de går att stoppa ner i en vagn för frisk luft och ny energi till alla. Fram emot eftermiddagen visade det sig dock att Stella, som var den som verkade hängig igår kväll och imorse, inte alls var särskilt sjuk, så då tog vi oss ut på en liten promenad iallafall. Vi hämtade Max lite extra tidigt och sedan sa det bara swish och timmar flög förbi under konstant kaos. Jag är mig själv innerligt tacksam att jag imorse övertygade honom att gå till förskolan trots att möjligheten att stanna hemma egentligen fanns. För många syskontimmar ihop när inget vettigare utanför hemmets fyra väggar kan göras är inte direkt det optimala upplägget för harmoni, om man säger så.

En hit hemma hos oss just nu är junior-monopol, så för er med barn som läser här så kan jag verkligen tipsa om det spelet. Det är mest tur förstås men innehåller många spänningsmoment och så gillar jag spel där de får räkna lite. Att Max vrålade “jag älskar att tjäna pengar!” och att jag tänkte lite på det där med yrkesval, äpplen och träd (nu pratar jag alltså inte om själva inkomsten utan arbetsuppgifter, märk väl) behöver vi inte prata närmare om kanske… Say no more.

Och så gick en dag till handlingarna och imorgon är det fredag och det är jag mer än nöjd över!

Följ mig!

Mer läsning...
lisa letsgoexplore
1,5 år som egenföretagare och Covid-jobbsituationen