En fin, fin helg i Göteborg

Så mysigt vi haft det med våra kompisar, jag och Meja. Vi har boostat rejält med mina tre tjejkompisar såväl som tillhörande mysiga familjer. Att åka ner en helg av typen ”vilken som helst” och utan närmare planer är verkligen grymt. Alltså, jag älskar förstås ävennär  vi har våra ”riktiga” tjejhelger med hela gänget hemifrån (vi som är runt 15 till antalet och reser både kort och längre ihop och för att ses) också, men en sån här helg ger kvalitet på ett annat sätt. Avslappnat, enkelt, mysigt. Häng och bara vara.  

  

  
 

Vi har ätit takeout-middag i Göteborg, gått långpromenad och andats västkustluft, kollat mello med tre engagerade kids och en jollrande bebis, ätit god mat och druckit smaskigt amarone, och framför allt förstås uppdaterat oss på livet i allmänhet. Jag är så glad att jag åkte ner, och ska verkligen se till att göra det igen under mammaledigheten. 
   
  

Det är ju dock lite extra lätt att åka med en så liten bebis. Framför allt när det är en av typen enklast möjliga. Meja är så sjukt mysig, hon är bara nöjd och glad och hänger med och trivs med tillvaron och livet. På mage, på rygg, i famn, i vagn – allt funkar. Det är verkligen tacksamt!  

 

Nu är det visserligen givet att Meja hänger med mig – vi sitter fortfarande ihop fysiskt känns det som, men rent allmänt är det en fin grej att dela upp barnen lite ibland. Hemma har Stella och Max bra dagar med Henke som kan gå in helt för dem och nästa gång kanske vi delar upp på annat sätt.

 
Men nu åker vi hemåt. Fyllda med lite ny energi och redo för en vanlig vardagsvecka innan påsk och semesterkänsla ska infinna sig. Vi gillar båda!