Nu drar vi hemåt!

En vecka går fort när man har roligt, och nu är semestern över för den här gången. Men oj så härligt det varit! Vi har verkligen fått allt vi ville ha – sol, bad och avkoppling spetsat med lite natur- och kulturupplevelser liksom god mat och det där lilla extra – och att åka på en första resa som fem var härligt. Lite mer ös och pyssel men inte egentligen jobbigare eller svårare. Stella och Max blir ju äldre för varje dag, och Meja är verkligen en enkel och nöjd bebis. Jag tänker lite på det där med “perfekt yta” i sociala medier men måste konstatera att bilden ovan är den vi haft till 95% och den här under till 5%. Förutom att det där nog är enda gången Meja grät den här veckan (jag tror hon klämde sig när vi satte ner henne i stolen), för annars är det de storas tjafs eller missnöje som står för de 5% som utgör irritation eller trötthet från oss föräldrar. Eller deras mat-petande. Det kan driva en till vansinne. Välja mat själv (inte helt billig) och sedan mest peta i den smått, i evigheter. Suck!

  
Men Meja då, nykomlingen. Hon hänger på och är gosig när hon är pigg och somnar hur som och när som när hon är trött eller uttråkad.

  

Och familjetiden alltså. Vad mycket den är värd! 
Nu åker vi hem och jag kommer berätta mer om Dubai och annat framöver liksom om de roliga resor vi nu har framför oss. Men, jag reser inte bort utan till något och älskar vardagen hemma så det blir förstås annat också – livet ni vet. Och våren! April är ju här, härligt värre!
   
 Lite möra efter uppstigning 04.30 – hoppas på en del sömn på flyget iallafall. Vi har 6,20 på oss!

Följ mig!

Mer läsning...
Shopping i Miami – en guide till Miamis bästa shopping