Att resa när man nyss landat – Om Norge och det som kommer (i poddform)

Nytt avsnitt av Att resa-podden ute; Tjoho! Det heter ”Att resa när man nyss landat”, men skulle nästan kunnat heta ”Att resa till Norge och Bergen”. För, jag tycks inte kunna sluta prata om mina dagar i vårt västra grannland – men vem kan klandra mig när jag just varit där och haft så otroligt fina dagar?

Fast, namnet antyder som ni hör att det snarare handlar om hur det faktiskt är att komma hem och landa i vardagen och sedan åka igen nästan lite väl kort inpå – eller landa hårt. Annika har sin upplevelse av att komma hem efter att ha gjort en tre månader lång exit från vardagen och berättar om sjukdomar och klädduster… Visst låter det upplyftande? Haha! Fast mest pratar vi om det där med att sedan åter blicka framåt och mot nya resedrömmar. Själv funderar jag nu mycket på vår kommande resa till England. Det är bara två veckor kvar så det kanske inte vore så dumt att boka hyrbil och hotell och lite så? Eh… Och så spekulerar vi i vart vinterresan bör gå, när i tiden man bör boka resor och ja… Det sinar ju aldrig. Ämnena att avhandla, alltså.

In och lyssna! Ni hör oss som vanligt i iTunes, via valfri podcaster-app i smartphones eller direkt via attresapodden.se.

nyss kommit hem (1 av 1)-2