Att vara på gala; Travellink blogevent – och bli prisad på allra finaste sätt

Igår hade jag en riktigt härlig kväll! Resejätten Travellink, som minst sagt är riktigt bra på onlinebiten och sociala medier, arrangerade sitt ”Travellink blogevent” för nordiska resebloggare, journalister, PR-folk och andra från resebranschen och vilket event sen! Vi bjöds på god mat från Jordanien, inspirerande presentationer från Portugal, Spanien och Jordanien där mitt sug efter det förstnämnda växte ännu mer och mina otroligt fina minnen från det sistnämnda verkligen kom till liv igen. Jordanien är en av mina bästa resor någonsin (läs mer om Jordanien hos mig under den här länken)! Sedan hade Qatar en presentation – ni vet världens kanske lyxigaste flygbolag? Vi flög med dem hem från Sri Lanka via Doha för ett par år sedan och var sjukt nöjda, och igår vann jag ett pris som hette tur och retur-biljett till valfri destination. Alltså! Vilket helt helt helt fantastiskt pris!

Anledningen var det mest hedrade jag fått i bloggväg hittills. Jag fick nämligen utmärkelse som Most inspirational blog med motiveringen ”Because we get the travel itch every time we visit the blog! Great photography along with inspirational content.

Mållös, otroligt glad, överraskad och stolt!

Jag konstaterar också att Qatar flyger till Bali och att det kanske är ett tecken i vårt Filippinerna vs. Bali battle, och börjar åter igen drömma mig bort. Till frodiga risplatåer och vulkaner, kultur och mystik, tempel och yoga, paradisstränder och snorklingsutflykter. Blir det verklighet om ett drygt halvår? Det känns mycket möjligt. Mycket.

Övriga pristagare var New York – my bite of the apple för bästa travel guide blog, Fantasydining för bästa niecheblogg, Rosita reser för bästa familjeblogg, 155.cm för bästa nya initiativ (med sitt reseprocenten), Resfredag för att göra skillnad (läs om hennes fantastiska insats för en kvinna, Gina, i Thailand), Ladies Abroad för bästa reseblogg 2016 och Discovering the planet som tog kvällens bästa instagramfoto.

Tack Travellink (och Sheraton) för ett superfint event och för det otroligt fina och smickrande priset!


Och tack för bildlån (alltså den på alla pristagare) och bebishållande, Annika