Kungsträdgårdens blommor – skynda skynda!

Stockholmarnas (och stadens besökares) överlägset vanligaste bild i slutet av maj är körsbärsblomningen i Kungsträdgården. Den här helgen boomar det, så skynda om ni vill hinna med dem i år! 


Jag hade med barnen in till stan igår eftermiddag och njöt en glass i folkvimlet. Sedan njöt jag inte fullt lika mycket av attack-kissnödigheter i kvadrat (ni med barn vet vad jag menar antar jag) men vi anlände Sheraton utan sammanbrott så det får ses som en lyckad utflykt. Hehe. Och så lämnades barnen över till Henke på Sheraton och jag fick fortsätta kvällens mingel med enbart ett av tre barn. Längtan efter en helt barnfri kväll börjar dock verkligen infinna sig kan jag säga! 

Och apropå körsbärsblom så ska vi nu iväg på middag med japanskt tema. 5 par med olika uppdrag i kvällens meny – vi har maxat sushifixandet men hur hela kvällens mat kommer att se ut blir en överraskning!