Att preppa för långhelg och lite om ny bloggdesign

Onsdag idag och nästan helg – tjoho! Det är ju Kristi flygare den här helgen så hela familjen har ledigt torsdag och fredag, vilket känns superskönt. Den här långhelgen ska spenderas till viss del hemma, och lite med kompisar i skärgården. Hemma ska baksidan av tomten fixas iordning, det vill säga att altanen ska tvättas, utemöblerna fram och poolplåtarna av. Vilket sommartecken, va?! Hos vännerna på landet ska vi, vad jag vet, mest njuta och umgås. Det lär bli rosépremiär också kan jag tänka mig. Att graderna ska bli runt 20 är ju inte helt fel det heller – äntligen!

Ser ni ny design här nu? Vad tycker ni?
Jag ska greja lite mer med den, men har inte hur mycket som helst att säga till om då det finns en viss anledning till att jag kör just det temat… Får berätta mer senare idag när allt är klart. Men iallafall så funderar jag på det där med att visa alla inlägg löpande eller som nu där man får klicka in sig på inläggen. Vilket föredrar du? Jag tänker att jag har så mycket bilder (och ofta text) så att detta är tydligare, men jag vet inte?

Nu är det dags för dagens lämning nummer 2 som får inleda en långpromenad i det fantastiska vädret. Sedan ska jag vara hemma och njuta av solen hela dagen. Kanske behöver ta fram utemöbler redan idag… Iallafall en skön fåtölj, haha!