Aktivitetsdagen tisdag

Det är inte bara Stellas ridning som är aktiviteten på tisdagarna, utan det är fullt ös nästan ända från morgonen. Meja har just hoppat på fortsättningen av babysimmet. Trots att det kostar löjligt mycket – undrar om inte 1450 för 7 gånger blir mer än ridning till och med? – så vill jag verkligen fortsätta. Det är en så galet mysig stund, och så gillar jag verkligen att göra henne vattenvan. Så det är ungefär vad vi gjort idag – promenerat till Sickla, badat, promenerat hem och rent allmänt njutit av det ljuvliga vädret. Svurit lite över iPhone har jag gjort också, för som den statistiknörd jag är så hatar jag att den inbyggda hälsoappens stegräknare inte registrerar steg när den ligger i vagnen. I-lands-frustration!

Tidig hämtning gäller numera på tisdagarna, och så iväg till ridskolan. Jag är absolut inte kompis med vare sig djur eller lukten där ännu men lyckan i mitt barns ansikte alltså… Det är fantastiskt att se!

De medföljande syskonen – för fullt ös är det förstås alltid – är inte fullt lika entusiastiska men på en bänk i solen är det ändå skönt.

Och så hem, och iväg på fotbollsträning efter snabbt klädbyte.. Tur att vi lyckades byta Max fotboll från tisdagar till torsdagar!