Att vara en del av Everyday Stories (och om stora annonser…)

Vet ni, jag har blivit en del av Everyday Stories! Det är en grymt härlig portal, eller snarare nätverk, med ett gäng grymma bloggare som skriver just everyday stories av olika typ. Det är mycket fokus på hälsa och träning i grunden, vilket passar mig ypperligt med mina ”aktiva dagar” som utgångspunkt vare sig jag pratar vardag eller resor. De olika inläggen inom nätverket kategoriseras inom health, kitchen, workout, life och så förstås travel – och den sistnämnda hoppas jag kunna bidra med en massa härlig inspiration inom!

Jag har länge varit sugen på att testa att blogga som del av en portal, och det här passar verkligen mig perfekt – jag kan verkligen stå för budskapet bakom Everyday Stories och de andra inspirerande bloggarna. Så kul – och hedrande – att vara del av det nätverket av utvalda skribenter! Titta in på Everyday Stories; jag är säker på att du, liksom jag, ska hitta flera bloggar och inlägg som inspirerar!

Vad det innebär mer för mig är förstås att kunna få fler samarbeten. Jag lägger en hel del tid på bloggen, och även om det är en hobby så är det förstås bra om det går att få något ut av det ibland också. Jag drivs av min passion – att skriva och då huvudsakligen om resor – men ser det som en win för mig, att få tillbaka lite på investerad tid. Jag hoppas att ni kan hålla med mig om det, och sedan är det självklart för mig att skriva ut när något är samarbete – och vare sig det är samarbete eller inte alltid vara 100% ärlig i mina tips och åsikter. Det är otroligt viktigt för mig!

På köpet kommer då också annonser, vilket du kanske sett sedan ett par dagar. De gillar jag (minst sagt) sämre… men det är en del av konceptet. Om du avskyr dem och störs så hoppas jag att du ändå kan hänga kvar, men berätta gärna. Jag kommer att ge nätverket en riktigt ärlig chans men det är jätteviktigt för mig att höra vad just du tycker. Så säg till om det är så illa så att du inte vill hänga här längre, ok? Jag är innerligt glad att du läser här! 

Så. Everyday stories – som jag ska fylla på med sådana, imorgon liksom igår. Häng med!