Ärmlöst redan klockan 8 på morgonen – ljuvligheten!

Jag lämnade barn, tittade på Stella som körde dagens morgongympa för hela skolan ihop med halva klassen (2-4 i taget – fatta den grymma träningen i att vara framför folk!) och sedan manade vädret till att ta dagens längsta promenad innan jag ens fått i mig morgonkaffet. 
Världen är bara så vacker nu! 

Idag blir det mest njuta sommarväder hemma, det verkar vara sista dagen innan det blir kyligare och blötare, men en sväng på babysim blir det också. Gräset borde klippas också, det är ju sådant jag borde ha oceaner av tid till nu…


På gräsmattan regnar äppelblom och den klippta syrénhäcken är ju inte riktigt i samma frodighet som den vi lämnade oklippt… Men fina tider är det, försommardagar som levererar.

Följ mig!

Mer läsning...
Rakt mot julledighet