En regnig dag i stan – välkommen fredag!

Härligt med fredag igen! Jag har spenderat dagen i stan, och den inleddes på allra härligaste sätt med frukost och visning av Scandics nya flaggskepp Haymarket. Så otroligt snyggt hotell och lika grym frukost – mer om det kommer senare. Jag och Meja tyckte iallafall om det på just sådant sätt som syns i fotot från ett av alla hotellrum ovan. Sedan hämtade vi upp storebrorsan och hängde runt mest hela dagen i ett grått och regnigt Stockholm.

Ikväll är Max iväg på fredagsmys hos en kompis och Stella har styrt upp “pyjamasparty” med två kompisar – oerhört detaljerat planerat (måste älska kreativiteten) – så det är fullt hus och findukat med duk och ljus ackompanjerande de noga beställda kycklingklubborna och pommes friten. Lisa Ajax och andra favoriter spelas på sonoset och snart blir det film med den lika noggrant överenskomna filmen. Skön fredagskväll! Vi supportar bäst vi kan, dvs springer runt och gör allt vi kan för trivsamheten (och tjuvlyssnar mest vi kan på charmiga samtal) men hämtar snart Max och när filmen är på och lugnet lagt sig kör vi ost och chark eftersom det tydligen blev fredagsmiddag på tu man hand. Klagar inte.

Ha en fin fredag! 

Följ mig!

Mer läsning...
hotell pigalle göteborg
Kärlek skonar ingen, hotell Pigalle, restaurangtips Göteborg och idrottscupsmagi