Att resa-podden; Att resa budget vs lyx (och en film från Cornwall)

Annika kom nyligen hem från en otroligt lyckad weekend i Warszawa, och själv har jag England (och dessförinnan Norge och Dubai) bakom mig. Vi insåg att dessa resmål i det närmaste var varandras ytterligheter när det kommer till hur mycket pengar det kostar att vara på ett visst ställe, och det resonemanget ledde fram till fokuset i senaste avsnittet av Att resa-podden som vi publicerade igår; Att resa budget vs. lyx.

Sedan går det ju att göra en dyrare destination billigare genom några olika tips, samtidigt som man kan få enorm lyx om man åker till ett ställe som är riktigt billigt. Och vilka är förresten de billigaste respektive dyraste destinationerna, egentligen?

In och lyssna – som vanligt på iTunes, på Att resa-poddens hemsida eller i din podcaster-app i telefonen.

Jag pratar en del om England förstås, och vill ni se lite rörliga bilder från Cornwall så klicka in på filmen nedan. Hur vackert och fridfullt är det inte?

Annat som nämns i avsnittet;
Annikas resa till Warszawa
Min resa till Cornwall/London
Min resa till Dubai

Följ mig!