En magisk skärgårdskväll

Det var verkligen en helt fantastisk midsommardag vi fick. 26 grader i skuggan gör ju precis vem som helst lycklig, och vi tog det väldigt lugnt varvat med bad. Det kan kanske låta konstigt men vi höll oss vid insjön en bit ifrån havet – för där är vattnet betydligt varmare än i havet. Till och med jag som är en äkta badkruka var i många gånger såväl som länge.

Däremot gick vi till havet efter middagen. Hettan var fortfarande stark, när vi fiskade och hade det allmänt härligt i solnedgången. Sådana där kvällar alltså. Man får inte så många på en sommar… eller knappt på ett liv. Skärgårdskväll i sommarhetta. Magiskt.

midsommardag (2 av 5)  midsommardag (4 av 5)  midsommardag (5 av 5)  midsommardag (1 av 1)-5 skärgårdskvällmidsommardag (1 av 1)

midsommardag (1 av 1)-6

midsommardag (1 av 1)-4

Följ mig!

Mer läsning...
Hej från Åre-sportlov!