dalarna insjö

Att vara ledig men börja semestern – att komma hem

Det finns, som de flesta som läser här redan vet, ett ställe som mitt hjärta klappar lite extra för. Sådär så att jag må ha varit ledig i 8 månader och den sista veckan med alla barn hemma på sommarlov, men så att det ändå känns som att det är just idag jag fått semester. I samma sekund som jag klev ur bilen i eftermiddags vid släktgården i Dalarna, vill säga. Varje år sedan jag startade den här bloggen för snart 8 år sedan så har jag bjudit på bilder och försökt förklara hur det ser ut. Vad jag känner är ännu svårare att beskriva. Men iallafall så ser det ut såhär. Mitt Dalarna.

Så vi har haft en skön eftermiddag med kaffe i solen, inomhusvila i regnsmatter, grillat och lite så. Och sedan kom kusinerna med kompisar och det blev fullt hus och kvällsbad var ett faktum – för alla över 8 och under 14 år iallafall. Vi övriga nöjde oss med att titta på och andas atmosfär.

Jag ska somna här i flera nätter nu, innan Peace & Love i Borlänge väntar och Henke samtidigt blir ledig på torsdag. Lyllos mig.