Bohuslän barn sverige

Godmorgon soliga Smögen-torsdag

Såklart att det blev skaldjur på tallriken igår. Vi tog en enkel – men förstås maxad – räkmacka nere i hamnen på ett ställe som inte såg mycket ut för världen men som liksom alla andra ställen erbjuder dagens färska fångst i räkfrossa, skaldjursplatåer och allt där emellan. 


Sedan gick vi hem och avslutade kvällen på hotellets terass. Den ligger med bästa utsikt mot solnedgången. Eller näst bäst förresten – allra bäst är den nog från ett fritt läge på klipporna.


Idag sov vi ut, som alltid. Våra dygnsomställningar under semestern vet (som vanligt) inga gränser… Lyxigt var dock att gå upp till en väntande frukostbuffé. Vi avslutar sannerligen semesterns roadtrip ståndaktigt! 


Smögen bjuder på strålande väder idag, och vi har siktet på utflykt till Hållö – men de där barnen får sätta agendan till viss del och som vanligt lever vi semesterlivet enligt devisen ”lite som ni vill och lite som vi vill” till någon slags blandad kompott som får de flesta nöjda mesta tiden. Så, med det sagt är det det här läget som gäller denna förmiddag. Utanför har solsängarna fyllts på med sol-lapare men det vore synd att klaga. Läget är skönt och barnen är mer än glada!

Ambitionen är dock att inta en sen lunch på Hallö. Får vi ihop det med glada miner, månntro?