En kort statusuppdatering

Hur det går, såhär 1,5 dygn före avfärd? Well. Det är inte fullt kaos, det ska jag inte säga – utan snarare så är jag väldigt avslappnad och rätt trygg i att vi är förberedda som vi ska, och detta då trots att Henke lämnat hemmet för ett dygn borta. Den här gången har det verkligen varit en hit att plocka fram packningen nästan en vecka innan, och kunna lägga till saker vart eftersom man kommit på saker som missats.

Fast, det finns ju en gyllene regel om att de sista 10% tar lika lång tid att fixa ihop som de första 90, så det lär finnas saker att göra under morgondagen. Någon sista tvätt ska köras, och några postleveranser väntar jag fortfarande på (håll tummarna!) och så är ju frågan om allt får plats som vi tänkt?

Vår plan är att ha två stora väskor för oss alla 5. Vi bör få plats, och det är skönt att inte ha för många kollin, som vi ofta pratar om i vår familj. Man vill inte ha extra kollin att hålla reda på! Så två väskor får checkas in, Stella och Max får ta ett varsitt handbagage och så har vi vuxna också ett varsitt.

Helst skulle jag vilja köra igång med sluttampen nu, såhär strax före 23 på tisdagskvällen, för egentligen jobbar jag bäst under tidig natt. Det är min primetime, kvällsmänniska som jag är. Men, med tanke på tre barn varav ett som sover dåligt cirka varannan natt vore det väldigt osmart. Håll tummarna för smidigt hopknytande av packningssäcken!