Anlänt Åre

Jag har nog aldrig varit med om att 7 timmars tågresa gått så snabbt. Ambitionerna om vad jag skulle hinna med på tåget var snäppet för höga, och det kändes som att vi knappt hunnit lämna Stockholm innan vi rullade in i Åre. Lyxproblem, förvisso.

Det kändes så otroligt härligt att komma fram och mötas av vinterlandskap. Inte massivt, men klart tillräckligt. I sent eftermiddagsljus började backarna just lysas upp av belysning och såg alldeles väldigt inbjudande ut. 

Skidåkning var det dock, förstås, för sent för – men jag och Annika hann iallafall inspektera det nybyggda och otroligt härliga gymmet som byggts på taket på Holiday Club som vi bor på, och som har bästa utsikt mot Åresjön. En riktig dröminramning för ett träningspass!


Kvällen har fortsatt med diskussioner och mingel, och inte minst ett magiskt pass ”godnatt-yoga” med duktiga Therese som driver Yoga Stories. Hur värdigt inför en dag med roligheter imorgon?