Ett mellanmål på språng – färdigblandad shake

Ni har tidigare hört mig tipsa om mitt bästa innehåll i mitt handbagage, där jag lovordar mellanmålsbars som ett smidigt alternativ. Nyligen fick jag hem färdig shake från Naturdiet att testa, och den funkar inte genom flygets säkerhetskontroll – men det finns ju andra sätt att resa på, eller tillfällen då man helt enkelt är på språng – då de funkar super.

När jag nyligen åkte tåg till Åre var resan 7 timmar lång, och sträckte sig över både frukost och lunch – och mellis där emellan. Då passade den färdigblandade shaken från Naturdiet perfekt. Alternativet hade garanterat varit att jag gått loss i SJs inte fantastiska utbud av “mellanmål” och landat i en chokladbit istället, eller gått loss på bland godiset i minibaren på hotellet…

Naturdiets shake har lågt sockerinnehåll, mättar bra och innehåller massor med bra vitaminer. Själv skulle jag aldrig låta en shake ersätta vanlig mat till huvudmålen, men för mig som är på språng ungefär alltid och är rätt känslig för att inte få i mig någon energi i tid så är de perfekta. Jag har alltid med mig något i vagnen till de där tillfällena när de kniper. Å ena sidan inträffar de ofta – men å andra sidan kan det gå rätt långt tid mellan gångerna då jag käkar mellis på språng, så för mig är det bra med lång hållbarhet.

Som vanligt är jag svag för choklad, och inte minst mintchoklad – ställ fram en After eight och jag kan inte hålla mig (mindre bra mellis, haha) – så för mig hamnar mintchokladen i topp, följd av choklad och cookies & cream.


Inlägg i samarbete med Naturdiet.

Följ mig!

Mer läsning...
lisa träning löpning
Halmstad och det som kanske skaver