Scandic Continentals takbar och fredagskväll

Igår besökte jag för första gången en av Stockholms många nytillskott i rooftop-kategorin; Scandic Continentals takbar “Capital”. Hela hotellet är omgjort sedan en tid och takbaren öppnade för drygt ett år sedan – i april 2016. Den känns verkligen lika ny och modern som den är, och känslan är verkligen fantastisk. Sköna loungemöbler i mysig inramning inomhus, och härlig känsla och fantastisk utsikt från terrassen utanför. Man ser hela Söder och Kungsholmen med Stadshuset – lika vacker och ståtlig utifrån som innanför kan jag berätta (se instagram stories).

Jag tog absolut inte tillräckligt med foton från Scandic Contentinentals takbar Capital igår, men jag är helt säker på att jag kommer tillbaka. Det var verkligen ett riktigt superställe!

Du hittar Scandic Continental mitt emot centralstationen, på Vasagatan 22 och hotellets våning 8.

En annan takbarsfavorit i Stockholm är Urban Deli på Sveavägen – läs mer här.

Såhär såg jag förresten ut när jag var på Capital igår, för då vankades finfest efteråt. Klänningen är från H&M Conscious Exclusive och gjort av återvunnet material. Gotta love it!

Scandic Continentals takbar

Capital, Scandic Continentals takbar, är bara en av många takbarsnyheter i Stockholm i år. Jag fick riktigt mycket mersmak av att testa alla övriga också (som att jag inte hade det redan innan, och inte minst efter takbarssafarit i New York förra helgen) och kan lova fler rapporter innan sommaren är över.

Ett annat arv från coola barerna/restaurangerna i New York? Foto på cool toalett. Så – här är NY-temat i Stockholmstappning. Inte så illa, ändå! Borta bra men hemma också bra, osv.

Nu är det fredagskväll och tröttman är stor – det blir ju lätt så efter en torsdagskväll i galaklänning. Barnfilmen och familjemyset är avklarat och nu återstår en timme eller två med SKAM säsong 4 innan det är dags att lägga sig för att fokusera på resten av helgen. Det blir mycket fokus på träningar och matcher för hela familjen, och förutom det hoppas jag klämma in en tur på den nya mountainbike jag fick i födelsedagspresent i februari och nu äntligen köpt (men inte fått hem). Kanske ser jag också världen lite från ovan på söndag? Spänningen är olidlig!

Följ mig!

Mer läsning...
vandra Gålö havtornuddsslingan barn höst
Vandra Gålö – Havtornsuddsslingan