Årelägenheten i bilder och inreda med canvastavlor

Innan vi lämnade Åre idag passade jag på att ta lite foton. Vi har hunnit nästan klart med Åre-lägenheten och det känns så himla bra! Vi hade beställt hem möbler och annat på förhand, och gjort ett riktigt bra jobb med planering och beställningar. Med oss hem har vi en IKEA-kasse med saker som inte blev bra, men i övrigt funkade allt vi hade med oss i lastbilen. De stora sakerna som soffa, bord, sängar och annat blev toppen, och sakerna vi hade med för att mysa till det gjorde faktiskt just det – lockade fram fjällkänslan i den nybyggda lägenheten. Det kändes viktigt att inte bara känna att man gick in i en nyproducerad lägenhet med kal känsla, utan faktiskt få lite fjällkänsla.

Inreda med canvastavlor

Jag har just haft ett samarbete med BestCanvas, och i samband med det passade jag på att beställa flera canvastavlor till lägenheten. Till vardagsrummet gjorde vi en riktigt stor canvastavla av en bild Henke tog i Andermatt i vintras. Jag gjorde den svartvit genom deras program online, och resultatet blev bättre än jag vågat hoppas på! Det gör verkligen mycket för känslan att inreda med canvastavlor!

Vill du själv göra tavlor så kan du använda rabattkoden LIVETFRANDENLJUSASIDAN för att få en tavla i storlek 20*20 eller 20*30 gratis, eller rabatt med 49 kronor på en beställning (du betalar bara för frakt).Använde den här länken till BestCanvas.se. (Koden är giltig till 17.08.2017).

Förutom canvastavlor kan man göra fina fotopresenter som fotomugg och annat hos BestCanvas.

Vi gjorde ytterligare 6 tavlor i storleken 20*30, där vi satt upp två stycken på lilla toaletten och ska upp med resten i sovrummet (vilket vi inte lyckades med då vi först behöver sätta upp krokar). Så fina!

En rundtur i rummen

Vår lägenhet har tre sovrum och ett gemensamt kök-vardagsrum. De totalt 70 kvadraten känns riktigt välfördelade, och man bor riktigt bra 6 personer eller upp till 8 om man är okej med att sova två personer ihop i 1,20-säng. Den ligger på första våningen med en stor balkong där solen hittar in när den står som högst.

Kök-vardagsrum

Bord och bänk från MIO, stolar från BoConcept (gamla hemifrån), tv-möbel med mycket förvaring från BoConcept (Blocket-köp), tavlor från BestCanvas, och lite annat vi redan hade hemma.

Badrum

En liten toalett i hallen, ett större badrum med bastu.

Master bedroom

Dubbelsäng från FurnitureBox, lampor Clas Ohlson, hel garderobsvägg.

Sovrum

Familjesängar (1,20-80) från ett snickeri i Dalarna i båda sovrummen som är spegelvända. För oss var det också super att få plats med Mejas resesäng bredvid sängen. .

Vi kör mörkläggningsgardiner för fönstren – funkar super. Sen är sovrumsfönstren mot en bergsvägg så det blir rätt mörkt ändå förstås.

Uthyrning av Åre-lägenhet

I vinter kommer lägenheten att hyras ut via Mitt i Åre, men innan den drar igång finns möjlighet att hyra den direkt via mig. Bara att höra av sig.