Att resa enligt min man

Jag skriver ju mycket om resor här, och även om jag tycker för mycket om många andra delar i livet för att ens kunna utesluta dem helt ur denna blogg så pågår mycket tankar om resor för mig konstant. Man kan ju kanske undra vad min omgivning egentligen tycker om det. Om mina barn vädjar om att få vara hemma, och min man himlar med ögonen när jag kommer med nya påhitt…

Han är utan tvekan rätt trött på mina övertygelser ibland, och tycker att det kan räcka när vi kommit till ett fint ställe – och inte att vi behöver “åka med ytterligare en liten båt, en nätt liten busstur och ytterligare en båt” för att komma till något som är snäppet finare.

Att han skulle svara ja på frågan att vara med i podden och prata lite mer om hur han ser på våra resor hade jag inte trott, men det gjorde han – så nyligen släppte vi ett avsnitt där jag och Annika intervjuade våra män om våra resor och deras tankar kring dem och resande i stort. Feedbacken har varit väldigt bra, och många har kommenterat att det var ett väldigt öppet och ärligt avsnitt. Själv kan jag bara hålla med – det var verkligen kul att snacka lite närmare med Henke om vad han egentligen tycker.

Så här lyssnar du på podcastavsnittet om Att resa enligt våra män::

Han är utan tvekan ett grymt resesällskap, min man – från lyxiga weekends i snygga storstäder på tu man hand till intensiva resor med hela familjen. Våra 17 (!) år tillsammans har spenderats i väldigt många länder, och jag ser fram emot alla vi har framför oss.

Bilderna ovan: Bali.

Följ mig!

Mer läsning...
Att ta med bebismat och blöjor på resan – eller inte