Konstateranden och planer som kan göras under en kompishelg i Åre

Vet ni vad som slog mig, eller jag menar oss – mig och mina två kompisar – från förra helgen i Åre? Inte bara att helgen var grym sett till åkning och umgänge, utan vi kom fram till en massa andra saker också.

⇒ Det var just i Åre vi blev kompisar ”på riktigt”, vi tre, efter att ha varit kollegor i några månader. Den Stora Amerikanska Konsultjättens fjällkonferens – och tågtransporten hem specifikt – var den där kompiskärlek uppstod. I år är det 13 år sedan.

Vår bästa ihop hittills är nog ändå Island.

⇒ Vi minns alla när vi stod framför spegeln vid Holiday Club och gjorde i ordning oss tillsammans när vi året efter bodde tillsammans under konferensen. Det är således också 12 år sedan stagediven på Bygget. Hehe.
Jag hittar inga bildbevis sedan dess, dock… Kanske lika bra?

⇒ Om 4 år drar vi till Canada och åker skidor. Då är vi tillräckligt gamla för att unna oss en sådan resa ihop – och barnen är tillräckligt gamla för att klara sig utan oss i några fler dagar än de långhelger vi håller oss till nuförtiden. Månadsspara, kanske?

Kajsa Larsson instagram
Ett nytt favorit-instakonto jag följer och som gör mig galet sugen på Kanada. Coola Kajsa Larsson lever vad som måste vara drömmen för en som är 24. Eller 41. 😉

⇒ Innan veckan är slut ska anmälan till en tennistid med egen instruktör ha gått iväg. Vi siktar på att vara igång med vår grupp efter sommaren. Alltså, det finns ju anledningar att gilla att bli äldre, faktiskt!

⇒ Jenni och Carros intåg till andra sidan 40-årsgränsen (nästa år) kommer firas i Amsterdam. Värdigt och rätt på så många sätt!
Här hittar ni en guide till Amsterdam hos Resfredag – som jag också lånat bilden nedan från.

Amsterdamfasader från resfredag.se

⇒ Sena drinkar i valfri Åre-bar är och kommer alltid förbli lika härligt och roligt – men manchestermorgnar och soluppgång i backen vid 8-snåret slår högre. Nästan alltid, faktiskt.

⇒ Vecka 5 i Åre känns som en hit. Och, allt som är hit förtjänar att bli tradition. Vi säger så!

Följ mig!

Mer läsning...
stockholm vinter
Ju mindre jag skriver