Alla hjärtans dag med all världens brudpar

Såhär på alla hjärtans dag strösalar jag med lite bilder från brudpar världen över. Hur magiskt är det inte när man är på en resa, och en riktigt vacker plats, och ser ett brudpar? Jag blir helt till mig, och tycker att stället får ett ännu mer magiskt skimmer över sig.

Ovan: Öknen utanför Dubai

Vi var på utflykt utanför Dubai med jeep när det på sanddynorna dök upp ett brudpar på kamel, som just fotades i en klart mäktig miljö. Tusen och en natt-bröllops-drömmen…

Brudpar på Island

Min vackraste genom tiderna. Vi hade spenderat en hel dag runt halvön Snaefellsnes nordväst om Reykjavik, halvön som sägs innehålla hela Islands natur på sin lilla yta, och avslutade just innan sista etappen hem till Reykjavik igen vid den här lilla kyrkan mellan hav och svarta berg. Mannen bar kilt, och bruden en lång, naturvit, virkad klänning med trumpetarmar. Dog lite.

Urbant brudpar i New York

Det enklaste stället att fånga brudpar på ögats lins i New York är i Central Park. På de bästa utsiktsplatserna och vackraste små broarna och klipphällarna förevigas brudpar som på löpande band under helgerna. Jag älskade dock detta brudpar i New York, som vi mötte just som vi gick av Brooklyn Bridge på Brooklyn-sidan. Älskar hennes klänning och hela miljön!

Romantiskt italienskt brudpar

Jag blev så förälskad i italienska rivieran och dess stränder när jag i september var i Civezza, och hela Italien är som en romantisk dröm. Detta brudpar kom gående i kvällsljuset på en liten strand på rivieran, och förevigades av sin fotograf medan de färgglada husen på bergssidan fick det magiska skimmer som bara dagens sista solstrålar kan ge.

Magiska vyer på Santorini-bröllop

När jag skev romantiskt ovan vid det italienska brudparet så tänkte jag inte på att jag även fångat ett brudpar på Santorini – på den kanske mest romantiska plats som finns i världen, och inte minst då i kärlekens högnäste Oia, där varje hotell tycks vara ett litet lyxigt boutique-hotell med fokus på lyckliga tu – från giftermål till bröllopsresor.

Med det kärleksströsslet önskar jag en Glad alla hjärtans dag på er! Hoppas ni fått en massa kärlek från någon i er omgivning – barn, partner, familj eller vän. Själv har jag firat hemma med barnen, som tycker att det är en mäkta viktig dag och gjort oss varma i själ och hjärtan av hemmagjorda kort och kramar i massor. Kommersiellt eller inte – det är en rätt mysig dag ändå får jag säga!