Vårpeppen!

Det känns som att rubriken ovan är en som återkommer varje år, men det är något visst med vårpeppen. Alla andra årstider smyger sig på och det finns inte en riktigt lika tydlig gräns mellan den föregående årstiden och den nya, och inget direkt måste den första dagen det känns som att den nya infinner sig. Men våren, och den första riktigt varma dagen… den är något alldeles speciellt.

För min del kom den dagen igår. Det var dagen då jag och kollegorna tog en del av ett möte utomhus med en glass, och det var dagen då jag spontant fick till en kompisdejt och årets första uteserverings-roséglas. Åh halleluja! Lite extra välkommet med tanke på senaste veckans ensamma föräldraskap, men mest nöjd var jag över känslan av vår och kommande sommar.

Och idag – 22 grader varmt och en fullspäckad solbrygga i Liljeholmen. Vi är där nu. Äntligen!

Happy friday!

Följ mig!

Mer läsning...
5 tankar från högt och lågt