Godmorgon Åre!

Vi har anlänt Åre, och nu börjar en lång ledighet här. Så skönt! Jag älskar verkligen att komma hit och ha känslan i att landa. Vi blir kvar i minst två veckor, kanske någon ytterligare dag. Lyxen!

Vi åkte hemifrån igår kväll, närmare 17.30. Sent å ena sidan, men å andra sidan skönt att inte behöva stressa iväg. Att åka senare på kvällen är vårt bästa upplägg. Stella och Max är inte så förtjusta i att sova i bilen så det blir begränsat med sömn, men sen kväll betyder ändå slöa barn och väldigt lite trafik – och hög mysfaktor – så det är värt det. Likaså känns det inte som att man lägger en hel dag på transport. Vi kom fram vid 01 inatt. En lite längre sovmorgon så är man klar, och har ändå hela dagen framför sig.

Så det har vi nu, hela dagen framför oss alltså. Vi får se lite hur den utvecklar sig. Henkes skidåkning känns prioriterad efter att jag hade flera heldagar i Österrike förra helgen, och Stella verkar också precis hur sugen som helst. Max sover ännu, han är den som är mest morgontrött av de tre, men jag misstänker att jag och de två yngsta får åka mot Rödkullen lite senare för kanske lite lagom åkning och snowboard för Max. Han hävdar att han inte vill åka skidor alls i år, oroväckande!

Vi har lite att pyssla med också. Att stanna så länge betyder att det är läge att plocka upp allt, och det är inte lite. Eller, vi har kanske inte så mycket med oss – det är ju en viss klädstil som äger här och den innefattar inte ett flertals snyggklädsval, men ändå. En familj på 5, med lika många skiduppsättningar och därtill 3 snowboard-dito, skidkläder och packning, en barnvagn och en ett par kvadratmeter julklappar på det. Bra kämpat!

Åre. Är så himla himla glad att vara här!